وینو پلاستیک
LANGUAGE

انواع لوله و اتصالات زیر سینک؛ روکار توکار تک دو لگنه

ما به شما در بهبود عملکرد پروژه کمک می کنیم

فهرست مطالب

سینک ظرفشویی و لوله و اتصالات که برای خروجی آب فاضلاب این قسمت به کار برده می‌شوند از مهم‌ترین بخش‌های سیستم لوله‌کشی در هر ساختمانی محسوب می‌شوند. اگر به این موضوع فکر کنید که روزانه قرار است چند بار از این محل برای شستشو و ایجاد آب آلوده فاضلابی استفاده کنید؛ قطعا به اهمیت آن پی خواهید برد. به غیر از لوله اصلی که در دل دیوار برای تخلیه فاضلاب کار گذاشته می‌شود و بخش مهمی از سیستم لوله‌کشی است؛ یک بخش مهم دیگر نیز در قسمت زیر سینک وجود دارد که آن هم لوله و اتصالاتی است که درست زیر لگن‌های سینک نصب می‌شوند.

این قسمت از سیستم لوله‌کشی ساختمان به عنوان سیفون عمل کرده و آب را از داخل لگن‌ها به لوله اصلی فاضلاب ساختمان که معمولا جنسش از نوع لوله پلیکا است هدایت می‌کند. اگر تا به حال خودتان اقدام به نصب کردن سینک ظرفشویی کرده باشید قطعا می‌دانید که یکی از دردسرساز ترین قسمت‌های نصب، کار گذاشتن صحیح این لوله و اتصالات به صورتی است که نشتی نداشته باشد.

این قسمت از اجزای مختلفی تشکیل شده که دنباله سیفون، اتصالات تی شکل و بازویی از مهم‌ترین‌ها هستند و نصب درست و استاندارد آن بسیار اهمیت دارد. روش نصب بیش از هر چیز به نوع لوله‌های زیر سینک بستگی دارد. در این مقاله می‌خواهید در مورد انواع لوله های زیر سینک ظرفشویی و تفاوت‌هایی که بین آنها وجود دارد صحبت کنیم.

لوله و اتصالات زیر سینک دارای چه مشخصاتی است؟

لوله و اتصالات زیر سینک دارای چه مشخصاتی است؟

در حال حاضر انواع مختلفی از لوله و اتصالات زیر سینک ظرفشویی در بازار وجود دارد که در کاربرد آنها با یکدیگر هیچ تفاوتی ندارند. این لوله‌ها و اتصالات گالوانیزه یا پلاستیکی مربوط به آنها از ورود بوی بد فاضلاب به داخل خانه جلوگیری می‌کنند و همچنین جلوی ورود موجودات ریز و حشراتی که داخل فاضلاب زندگی می‌کنند را می‌گیرند. انواع لوله های زیر سینک ظرفشویی بر اساس شیوه نصب به دو دسته روکار و توکار تقسیم می‌شوند.

علاوه بر این، نوع سینک ظرفشویی هم می‌تواند روی دسته‌بندی این محصول تاثیر داشته باشد. بر این اساس لوله و اتصالات زیر سینک یا مخصوص سینک‌های دو لگنه و یا مخصوص سینک‌های تک لگنه هستند. تفاوت اصلی بین انواع لوله های زیر سینک ظرفشویی دوقلو و یک قلو، تعداد سیفون‌های آنهاست. در محصولی که مخصوص سینک‌های دوقلو است؛ علاوه بر سیفون اصلی یک سیفون کوچک دیگر در ابتدای راه ورودی وجود دارد.

نکات مهم در خرید انواع لوله های زیر سینک ظرفشویی

نکات مهم در خرید انواع لوله های زیر سینک ظرفشویی

برای خرید این محصول مانند زمانی که قصد خرید لوله آب را دارید باید به نکات مهمی توجه کنید که در ادامه به آنها اشاره کرده‌ایم:

  • جنس لوله و اتصالات و سیفونی که به آنها متصل است بسته به نوع محصولی که انتخاب می‌کنید یا پلاستیکی است یا فلزی. هر کدام از این محصولات نیز مزایای و معایب خاص خودشان را دارند. به عنوان مثال اتصالات پلاستیکی کمی ضعیف‌تر از اتصالات و لوله‌های فلزی هستند و ممکن است در طولانی مدت بر اثر تماس با مواد شیمیایی یا آب داغ فرسوده شوند. در عوض نصب و باز و بسته کردن این مدل سیفون و لوله و اتصالات زیر سینک ساده‌تر است.
  • مارک محصول را به دقت مورد بررسی قرار دهید. کارخانه‌های مختلفی در کشور وجود دارند که این محصول را تولید می‌کنند. برند لوله و اتصالات زیر سینک رابطه مستقیمی با کیفیت و دوام و ماندگاری آن دارد. محصولات باکیفیت در اثر باز و بسته کردن مداوم برای شستشوی و یا رفع گرفتگی سینک ظرفشویی دیرتر خراب می‌شوند.
  • هر مدل سینکی به یک مدل سیفون مخصوص به خود برای نصب استاندارد و درست نیاز دارد. به همین خاطر است که در بسته‌بندی سینک‌های نو، معمولا لوله و اتصالات مخصوص به همان نوع سینک وجود دارد. بنابراین اگر مطمئن نیستید که برای نصب و راه‌اندازی ظرفشویی آشپزخانه باید کدام مدل لوله و اتصالات زیر سینک را بخرید؛ از سینک و ساختار آن عکس بگیرید و به فروشنده نشان دهید تا مدل مناسب را به شما پیشنهاد بدهد.
  • همانطور که اشاره شد؛ نصب لوله و اتصالات زیر سینک فارغ از تک لگنه یا دو لنگه بودنش کار زمان‌بر و سختی است. پس پیشنهاد می‌کنید به عنوان نکته آخر در زمان خرید انواع لوله های زیر سینک ظرفشویی به این موضوع که نصب و راه‌اندازی این سیستم پیچیده چقدر راحت و ساده است توجه کنید.

قیمت انواع لوله های زیر سینک ظرفشویی

قیمت انواع لوله های زیر سینک ظرفشویی

قیمت این محصول تابعی از فاکتورهای مختلف نظیر جنس، مارک و کیفیت آن است. از آنجایی که قیمت اکثر اقلام در بازار ثابت نیست؛ نمی‌توان دقیقا قیمت انواع لوله های زیر سینک ظرفشویی را تعیین کرد. اما به طور کلی این محصول با توجه به عواملی مانند جنس و برند حدودا بین 130 تا 200 هزار تومان قیمت دارد.

این نکته مهم را فراموش نکنید که علاوه بر خرید لوله و اتصالات مناسب با نوع سینک، شیوه اتصال و رعایت دستورالعملی که معمولا در بسته‌بندی این محصولات وجود دارد می‌تواند از ایجاد دردسرهایی مانند گرفتگی راه‌آب فاضلاب آشپزخانه جلوگیری کند. اگر این لوله‌ها و اتصالاتی که آنها را به هم وصل می‌کنند درست و سر جای خودشان نباشند هم ممکن است نشتی ایجاد کنند و هم با محدود کردن مسیر عبور آب، باعث شوند فاضلاب زود به زود بگیرد و آب از داخل سینک بالا بزند.

جدیدترین مقالات

انواع اتصالات لوله کشی و کاربرد آنها

انواع اتصالات لوله کشی و کاربرد آنها

امروزه آشنایی با اتصالات مدرن در سازه‌های جدید اهمیت یافته است. از سویی لوله‌ها و اتصالات لوله‌ها، از نظر جنس …

لوله مانیسمان چیست؛ کاربرد، ویژگی و انواع آن

لوله مانیسمان چیست؛ کاربرد، ویژگی و انواع آن

درزی که حاصل از فرآیند جوش‌کاری روی بدنه لوله‌های درزدار وجود دارد باعث می‌شود استفاده از این نوع لوله و …

فلنج لوله چیست؟

فلنج لوله چیست؟ چه کاربردی در لوله کشی دارد؟

فلنج لوله به قطعه‌ای گفته می‌شود که برای اتصال در سیستم‌های پایپینگ کاربرد دارد. در حقیقت کاربرد اصلی فلنج، اتصال …

بهترین لوله جدار چاه برای انواع چاه کدام است

لوله جدار چاه چیست؟ بهترین لوله جدار چاه برای انواع چاه کدام است

لوله جدار چاه نوعی لوله فولادی یا پلیمری است که در صنعت حفاری از آن استفاده می‌شود. این لوله را …

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
نظرات
مشاهده همه نظرات